Bericht versturen
Thuis

Qingdao Florescence Marine Supply Co., LTD. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

China Qingdao Florescence Marine Supply Co., LTD. Bedrijfsprofiel 0


 

Fabriek opgericht in 1992, Qingdao Florescence Marine Supply Co., Ltd (dochter van Qingdao Florescence Co., Ltd) is gespecialiseerd in de productiepneumatische rubberfenders, schuimfenders, verschillende scheepsdock rubberfenders en scheepslancerings- en reddingsrubberairbags.

China Qingdao Florescence Marine Supply Co., LTD. Bedrijfsprofiel 1

FLORESCENCE-producten zijn ontworpen, vervaardigd en getest volgens ISO 9001:2015-vereisten.CCS, BV, RS, ABS, LR, enz.

We zijn leverancier van vele marine, zoalsBangladesh Marine, Franse Marine, Griekse Marine, Thaise Marine, Italiaanse Marine, Filippijnse Marine, enz.

China Qingdao Florescence Marine Supply Co., LTD. Bedrijfsprofiel 2

FLORESCENCE beschouwt onze klanten als onderdeel van het team, behandelt hen als partners.van het vinden van oplossingen voor het gebruik van fenders en het lanceren van schepen tot de productie- en installatiewerkzaamheden ter plaatseOnze rijke ervaring heeft ons de reputatie opgeleverd van een betrouwbare partner in vele havens en scheepswerven over de hele wereld.

China Qingdao Florescence Marine Supply Co., LTD. Bedrijfsprofiel 3

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Fabriek opgericht in 1992, Qingdao Florescence Marine Supply Co., Ltd (Dochteronderneming van Qingdao Florescence Co., Ltd) is gespecialiseerd in de productie van pneumatische rubberfenders, schuimfenders,diverse rubberen scheepsdockvliegtuigen, en scheepslancering en redding van rubberen airbags.

FLORESCENCE-producten zijn ontworpen, vervaardigd en getest volgens ISO 9001:2015-vereisten en elke eenheid is robuust gebouwd volgens de strenge eisen van scheepsinspecteurs zoals CCS, BV, RS,ABS, LR, enz.

 

We zijn leverancier van vele marine, zoals de Bangladesh Navy, de Franse Navy, de Griekse Navy, de Thaise Navy, de Italiaanse Navy, de Filippijnse Navy, enz.

FLORESCENCE beschouwt onze klanten als onderdeel van het team, behandelt hen als partners.van het vinden van oplossingen voor het gebruik van fenders en de lancering van schepen tot de productie- en installatiewerkzaamheden ter plaatseOnze rijke ervaring heeft ons een reputatie opgeleverd als betrouwbare partner in vele havens en scheepswerven over de hele wereld.

China Qingdao Florescence Marine Supply Co., LTD. Bedrijfsprofiel 0

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Florescence

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000

Opgericht Jaar : 1992

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Qingdao Florescence Marine Supply Co., LTD. Certificaten China Qingdao Florescence Marine Supply Co., LTD. Certificaten China Qingdao Florescence Marine Supply Co., LTD. Certificaten China Qingdao Florescence Marine Supply Co., LTD. Certificaten China Qingdao Florescence Marine Supply Co., LTD. Certificaten China Qingdao Florescence Marine Supply Co., LTD. Certificaten